View Event

БИЗНЕС ФОРУМ БАЛКАНИ- СРЕДИЗЕМНО МОРЕ С В2В СРЕЩИ

from: HUMAN RESOURCES DEVELOPMENT AGENCY

Агенция за развитие на човешките ресурси, гр. Русе съвместно с HMA- Greece, LCCI Cyprus, GAUSS Institute- FYROM and CCP- Albania организират събитие

„Бизнес форум Балкани и Средиземно Море“ /BalkanMed Business Forum/ в Деня на Европа на 09 и B2B срещи на 10 Май, 2019г., в гр. София, Парк хотел Витоша.

Целта на форума е да запознае присъстващите с новите европейски приоритети в двата основни сектора през новия програмен период а именно аграрния и ИСТ.

На 09 май събитието ще бъде открито от Еврокомисаря по Цифрова икономика и цифрово общество г-жа Мария Габриел. Поканени са представители от Mинистерство на икономиката и Mинистерството на земеделието, храните и горите в две паралелни сесии да запознаят присъстващите фирми с новите възможности и перспективи пред двата сектора през новия програмен период и с възможностите за финансиране на тези сектори. Ще бъдат изнесени презентации за иновативни решения от водещи фирми в тези сектори. На 10 май ще бъдат организирани индивидуални срещи (B2B срещи) между представители на фирми от тези сектори от България, Кипър, Гърция, Северна Македония и Албания за осъществяване на бизнес контакти за изграждане на бъдещи международни партньорства между тях.

Целта на срещите е да отговори на нуждата от по-добра интеграция и укрепване на социално-икономическите връзки, както и да се създадат условия за сближаване на бизнеса, да се поставят основи за нови потенциални партньорства.

За да заявите интерес за участие моля:
  • 1. Да попълните и изпратите формуляр за участие- Регистрационна Форма, който може да намерите като прикачен файл.
  • 2. Формулярът регистрира вашият интерес, вашето участие ще бъде потвърдено след успешно организирани срещи с желаните от вас фирми
  • 3. Формулярът се изпраща на нашите партньори, за да могат други фирми да заявят желание да се срещнат с вас.

  • За да улесним избора ви, предлагаме да посетите нашата платформа www.bmbpages.net, с регистрираните над 1200 фирми, за да селектирате подходящи партньори, тези с които бихте имали интерес да се срещнете. В случай, че не откриете сред тази база данни подходящи бизнес партньори, моля да ни информирате на b2b@smebg.net. Ние ще намерим и ще ви предложим списък с подходящи профили на фирми.


    Това събитие е част от дейностите по проект “BALKANMED E-BUSINESS PAGES - BALKANMED E-BP”, BMP1/1.1./2608/2017“, финансиран по Програма за транснационално сътрудничество „Балкани – Средиземно море“ 2014-2020.

    Програма на събитието

    All Events